• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vdolečky bez kynutí
Napište svůj komentář k receptu

Vdolečky bez kynutí

autor: Zdeňka Raindlová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vdolečky bez kynutí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks bílý jogurt
    • 1
      kostka měkký tvaroh (250 g)
    • 1
      ks šlehačka
    • 1
      lžíce jedlá soda
    • sůl
    • hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience zpracovat do pružného těsta (zdá-li se tuhé, můžeme přidat trochu mléka). Necháme 10 minut odpočinout, pak odkrajujeme kousky a tvoříme vdolečky. Smažíme zvolna ve vyšší vrstvě tuku. Podle chuti mažeme povidly, zavařeninou, sypeme perníkem, tvarohem, navrch ozdobíme např. kopečkem šlehačky, jogurtu nebo kysané smetany a ovocem. Protože těsto není sladké, můžeme vdolečky upravit i naslano, např. potřít kečupem a posypat sýrem, podobně jako langoše.
2
//Poznámka:// kdo nesnáší kvůli poruše zažívání kynuté těsto a klasické vdolky nemůže, tomu tyto vdolečky nebudou působit žádné potíže (např. pálení žáhy).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Celozrnná focaccia bez kynutí

Celozrnná focaccia bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Ovocný koláč s drobenkou bez kynutí

Ovocný koláč s drobenkou bez kynutí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Barborka | 28. 1. 2017 16:19

    Tak jsme se teda moc moc těšili na vdolečky a musíme říci, že žádná sláva, Těsto se udělalo super rychle a snadno ale konečný výsledek stál za prd :-D :-D :-D

  • Soffi | 22. 11. 2016 22:06

    Testo se musi opravdu hodne propracovat,ale jsou super.Zkousela jsem i rozvalet na langose a jsou vyborny

  • Soffi | 22. 11. 2016 22:05

    Testo se musi opravdu hodne propracovat,ale jsou super.Zkousela jsem i rozvalet na langose a jsou vyborny

  • Anemone | 9. 9. 2012 20:19

    Těsto je hrozné, nechápu, jak se podle tohoto receptu mohly vdolky někomu povést.. :-(

  • Aninka | 2. 8. 2006 21:35

    Vdolky i koblihy se smaží ve větší vrstvě oleje. A těsto na koblihy se nepatrně liší, a jsou většinou plněné.

  • Jana | 28. 7. 2006 17:01

    Dekuji za odpoved.

  • Zdeňka Raindlová | 28. 7. 2006 16:12

    jogurt 150g, smetana celá, tj. 1/4 litru.

  • Jana | 28. 7. 2006 15:24

    Prosim,napiste mi,jak velky ma byt ten jogurt,a smetana se dava taky cala?Dekuji.

  • Zdeňka Raindlová | 27. 7. 2006 13:47

    Paní Jano, obracíme v polovině smažení. Paní Jano T., vdolky se mohou péci i smažit, např. bavorské vdolečky znám jedině smažené. Myslím, že je jedno, jak se v tom kterém kraji tomuto pokrmu říká, ale zase se mi zdá, že koblihy bývají zásadně s náplní, ne? Tyto vdolečky jsem však zatím nikdy nezkoušela péct, pokud to někdo chcete vyzkoušet, uvítám zprávu, jak to dopadlo.

  • Jana Tekalová | 27. 7. 2006 12:31

    Když se smaží tak jsou to asi koblihy,nebo ne?

  • Jana | 27. 7. 2006 10:36

    Takže jako koblihy obracíme v polovině smažení?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Oběd Svačina Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Hladká mouka Hnědý rum Jedlá soda Měkký tvaroh Šlehačka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolicový koláč

Brokolicový koláč

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

Sýrová roláda IV.

Sýrová roláda IV.

Čína s ananasem

Čína s ananasem

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi

Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi

Falešný tatarák z junioru

Falešný tatarák z junioru

Americký koláč s třešněmi a pudingem

Americký koláč s třešněmi a pudingem

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Lamington

Lamington

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

Poslední sledované recepty

191
Mrkvový hummus s pestem
Mrkvový hummus s pestem
119
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
81
Míša řezy
Míša řezy
75
"Míša" roláda
"Míša" roláda
48
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Zemřela herečka Claudia Cardinalová (†87): Detaily její smrti

Zemřela herečka Claudia Cardinalová (†87): Detaily její smrti

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Vdolečky bez kynutí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact