• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vánoční punč
Napište svůj komentář k receptu

Vánoční punč

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 15
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vánoční punč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g rozinky
    • 2
      dl hnědý rum
    • 0,50
      l černý čaj
    • 0,50
      l červené víno
    • 2
      ks skořice celá
    • 4
      ks hřebíček
    • citronová kůra (plátky)

Postup přípravy receptu

1
Rozinky necháme několik hodin máčet v rumu. Čaj, víno, plátky citrónu, celé skořice a celé hřebíčky uvedeme k varu, ale nevaříme. Do sklenic rozdělíme rozinky s rumem a zalijeme teplým nápojem z vína a čaje (koření vyndáme).
2
Podáváme v tlustostěnných sklenicích.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vánoční punč II.

Vánoční punč II.

Tradiční vánoční punč

Tradiční vánoční punč

B-Punč

B-Punč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Míla | 20. 12. 2015 21:18

    Když tak čtu Vaše hádky o hodnocení receptů,tak mne pomalu přechází chuť i na ten punč.Asi půjdu hledat recept jinam.

  • Anonym | 16. 12. 2006 22:54

    No skusala som to varit ale zistila som ze trebe pridat aj cukor ktory nieje v prisadach napisany.Ale po pridani to bolo ok.

  • Marie Horáková | 7. 11. 2006 10:13

    Já bych si do foroty připravila asi jen rozinky v rumu, jinak si myslím, že i když přijde nečekaná návštěva, je příprava otázkou pár minut.Stejně byste to musela ohřívat, tak proč to dělat dvakrát.

  • Miroslava Severová | 7. 11. 2006 09:53

    Tento recept mě zaujal, myslíte, že by šlo ho udělat jak se říka "do foroty",třeba do půllitrových lahví a až přijdou hosté jen ho ohřát ? Jinak bude určitě moc dobré, dávám v předstihu 1.

  • Kuchařka on-line | 5. 2. 2006 09:11

    Pani Kabrtova, vase chovani vam rozhodne tolerovat nebudeme, jestli takto budete pokracovat, nejenze vase hodnoceni stornujeme, ale jeste vam muzeme zamezit nektere funkce na nasem serveru. Pravo je jedna vec, to co delate vy je nenormalni chovani, patrne zavist nebo zast vuci pani Vencove. Musim konstatovat, ze vetsina receptu pani Vencove je velice oblibena na nasem serveru a to zda jsou u receptu nejake komentare nehraje roli, hodnoceni s komentari nema nic spolecneho! U vsech techto polozek hlidame kdo je konkretne zadava (jeden uzivatel nemuze hlasovat vice nez 1x, mame evidovanou IP adresu uzivatele apod.) a vezte, ze pani Vencova si nemusi sama "pomahat" k lepsimu hodnoceni, hodne jejich receptu jsme vyzkouseli a je to vzdy na vybornou. Timto zadam vas a ostatni uzivatele, aby k diskuzim podobneho charakteru pouzivali diskuzni prispevek, nikoliv komentar k receptu a dalsi pripominky zde nebudou schvalovany. Zdenek Kovar, Recepty.cz

  • Lidka Kábrtová | 4. 2. 2006 22:38

    I já mám právo být vytočená..... Tenhle trend speciálně u receptů pí Vencové pozoruji už hodně dlouho. A asi nejsem sama, kdo si toho všiml, už minule na to někdo upozorňoval. Je pravda, že teď mě dorazilo to, jak se najednou objevila ta spousta receptů, všechny ohodnocené a všechny bez komentářů... Což jak sami také asi uznáte, že normální není. Jsem zvyklá svědomitě hodnotit podle toho, jak mi recept chutná, ale to, co se děje u receptů pí Vencové skutečně normální není. Takže jsem se také nechovala normálně...

  • Vlasta Vencová | 4. 2. 2006 21:35

    Paní Lidko Kábrtová, paní Vlastimilu Vackovou neznám, jestli k mým receptům píše kladné hodnocení je pouze její rozhodnutí, které nijak neovlivňuji. Jestli se domníváte, že si komentáře a hodnocení píšu sama, tak to považuji za nehorázné osočování. Je mi také naprosto jedno jestli mé recepty hodnotíte známkou 5.

  • Kuchařka on-line | 4. 2. 2006 19:21

    A jen proto jste paní Lidko, 16 receptů od paní Vencové během 15-ti minut ohodnotila známkou 5?

  • Lidka Kábrtová | 4. 2. 2006 14:34

    Je celkem zvláštní pozorovat, jak rychle jsou recepty pí Vencové hodnoceny, většinou jedničkami, a to bez toho, že bych nich byly nějak velké komentáře. U receptů všech ostatních autorů to je totiž přesně naopak. A pokud u nich komentář je, tak většinou pí Vackové, a to v nadšeném duchu...Až mě to svádí se zeptat, jak se jmenovala pí Vencová za svobodna...či obráceně.

  • Vlastimila Vacková | 4. 2. 2006 12:53

    Krásně voňavé a rozehřeje. Na tohle počasí se krásně hodí, doporučuji vyzkoušet

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Drinky a koktejly Punč
Nápoje Alkoholické Prosinec Vaření Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černý čaj Červené víno Citronová kůra Hnědý rum Hřebíček Rozinky Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové placky

Bramborové placky

Jablkový mřížkový koláč

Jablkový mřížkový koláč

Kuře Anča

Kuře Anča

Majolkové houstičky

Majolkové houstičky

Trubičky

Trubičky

Klasický houskový knedlík

Klasický houskový knedlík

Jablečný koláč (buchta)

Jablečný koláč (buchta)

Zapečené brambory se smetanou a parmazánem

Zapečené brambory se smetanou a…

Krémová polévka

Krémová polévka

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

117
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
64
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
35
Francouzský dresing
Francouzský dresing
31
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
27
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…

Zajímavé články

Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ženy.cz Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Blesk.cz Pohřeb Ozzyho Osbournea (†76): Marilyn Manson a rocková smetánka!

Pohřeb Ozzyho Osbournea (†76): Marilyn Manson a rocková smetánka!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Vánoční punč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact