• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vánoční punč
Napište svůj komentář k receptu

Vánoční punč

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 15
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vánoční punč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g rozinky
    • 2
      dl hnědý rum
    • 0,50
      l černý čaj
    • 0,50
      l červené víno
    • 2
      ks skořice celá
    • 4
      ks hřebíček
    • citronová kůra (plátky)

Postup přípravy receptu

1
Rozinky necháme několik hodin máčet v rumu. Čaj, víno, plátky citrónu, celé skořice a celé hřebíčky uvedeme k varu, ale nevaříme. Do sklenic rozdělíme rozinky s rumem a zalijeme teplým nápojem z vína a čaje (koření vyndáme).
2
Podáváme v tlustostěnných sklenicích.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vánoční punč II.

Vánoční punč II.

Tradiční vánoční punč

Tradiční vánoční punč

B-Punč

B-Punč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Míla | 20. 12. 2015 21:18

    Když tak čtu Vaše hádky o hodnocení receptů,tak mne pomalu přechází chuť i na ten punč.Asi půjdu hledat recept jinam.

  • Anonym | 16. 12. 2006 22:54

    No skusala som to varit ale zistila som ze trebe pridat aj cukor ktory nieje v prisadach napisany.Ale po pridani to bolo ok.

  • Marie Horáková | 7. 11. 2006 10:13

    Já bych si do foroty připravila asi jen rozinky v rumu, jinak si myslím, že i když přijde nečekaná návštěva, je příprava otázkou pár minut.Stejně byste to musela ohřívat, tak proč to dělat dvakrát.

  • Miroslava Severová | 7. 11. 2006 09:53

    Tento recept mě zaujal, myslíte, že by šlo ho udělat jak se říka "do foroty",třeba do půllitrových lahví a až přijdou hosté jen ho ohřát ? Jinak bude určitě moc dobré, dávám v předstihu 1.

  • Kuchařka on-line | 5. 2. 2006 09:11

    Pani Kabrtova, vase chovani vam rozhodne tolerovat nebudeme, jestli takto budete pokracovat, nejenze vase hodnoceni stornujeme, ale jeste vam muzeme zamezit nektere funkce na nasem serveru. Pravo je jedna vec, to co delate vy je nenormalni chovani, patrne zavist nebo zast vuci pani Vencove. Musim konstatovat, ze vetsina receptu pani Vencove je velice oblibena na nasem serveru a to zda jsou u receptu nejake komentare nehraje roli, hodnoceni s komentari nema nic spolecneho! U vsech techto polozek hlidame kdo je konkretne zadava (jeden uzivatel nemuze hlasovat vice nez 1x, mame evidovanou IP adresu uzivatele apod.) a vezte, ze pani Vencova si nemusi sama "pomahat" k lepsimu hodnoceni, hodne jejich receptu jsme vyzkouseli a je to vzdy na vybornou. Timto zadam vas a ostatni uzivatele, aby k diskuzim podobneho charakteru pouzivali diskuzni prispevek, nikoliv komentar k receptu a dalsi pripominky zde nebudou schvalovany. Zdenek Kovar, Recepty.cz

  • Lidka Kábrtová | 4. 2. 2006 22:38

    I já mám právo být vytočená..... Tenhle trend speciálně u receptů pí Vencové pozoruji už hodně dlouho. A asi nejsem sama, kdo si toho všiml, už minule na to někdo upozorňoval. Je pravda, že teď mě dorazilo to, jak se najednou objevila ta spousta receptů, všechny ohodnocené a všechny bez komentářů... Což jak sami také asi uznáte, že normální není. Jsem zvyklá svědomitě hodnotit podle toho, jak mi recept chutná, ale to, co se děje u receptů pí Vencové skutečně normální není. Takže jsem se také nechovala normálně...

  • Vlasta Vencová | 4. 2. 2006 21:35

    Paní Lidko Kábrtová, paní Vlastimilu Vackovou neznám, jestli k mým receptům píše kladné hodnocení je pouze její rozhodnutí, které nijak neovlivňuji. Jestli se domníváte, že si komentáře a hodnocení píšu sama, tak to považuji za nehorázné osočování. Je mi také naprosto jedno jestli mé recepty hodnotíte známkou 5.

  • Kuchařka on-line | 4. 2. 2006 19:21

    A jen proto jste paní Lidko, 16 receptů od paní Vencové během 15-ti minut ohodnotila známkou 5?

  • Lidka Kábrtová | 4. 2. 2006 14:34

    Je celkem zvláštní pozorovat, jak rychle jsou recepty pí Vencové hodnoceny, většinou jedničkami, a to bez toho, že bych nich byly nějak velké komentáře. U receptů všech ostatních autorů to je totiž přesně naopak. A pokud u nich komentář je, tak většinou pí Vackové, a to v nadšeném duchu...Až mě to svádí se zeptat, jak se jmenovala pí Vencová za svobodna...či obráceně.

  • Vlastimila Vacková | 4. 2. 2006 12:53

    Krásně voňavé a rozehřeje. Na tohle počasí se krásně hodí, doporučuji vyzkoušet

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Drinky a koktejly Punč
Nápoje Alkoholické Prosinec Vaření Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černý čaj Červené víno Citronová kůra Hnědý rum Hřebíček Rozinky Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné kokosky

Plněné kokosky

Kuřecí prsíčka Nenasyta

Kuřecí prsíčka Nenasyta

Vajíčková pomazánka VI.

Vajíčková pomazánka VI.

Levný houskový knedlík

Levný houskový knedlík

Steak Diane

Steak Diane

Kokosovo-tvarohový dort

Kokosovo-tvarohový dort

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a jogurtovobazalkovým dressingem

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…

Těstoviny se špenátem

Těstoviny se špenátem

Kuřecí steak ze stehna ala čína

Kuřecí steak ze stehna ala čína

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

51
Pikantní bramborový guláš
Pikantní bramborový guláš
46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
45
Cukety plněné mletým masem
Cukety plněné mletým…
36
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů
Těstoviny ala Lasagne…
35
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz První týden práce Laďky Něrgešové po operaci nádoru: Nechce žádné úlevy, zírají kolegové

První týden práce Laďky Něrgešové po operaci nádoru: Nechce žádné úlevy, zírají kolegové

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Vánoční punč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact