• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vanilkovo-šlehačkový moučník
Napište svůj komentář k receptu

Vanilkovo-šlehačkový moučník

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vanilkovo-šlehačkový moučník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks žloutek
    • 1
      lžíce med
    • 100
      g cukr
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 250
      g hladká mouka
  • Náplň 1.
    • 1
      l mléko
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 250
      g máslo
    • 150
      g cukr
  • Náplň 2.
    • 2
      kelímek šlehačka DOporučuji zn. Holé, prodávají se ve zdravé výživě.
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky

Postup přípravy receptu

1
Těsto: zpracujeme těsto, vytvaruje dvě placky podle tvaru plechu, pečeme na 180 °C na pečícím papíru.
2
Náplň I.: z mléka, pudinku a hladké mouky uvaříme krém, necháme vychladnout. Směs utřeme s máslem a cukrem.
3
Na jeden plát těsta naneseme vanilkový krém na něj dáme ušlehanou šlehačku a přiklopíme druhým plátem těsta.
4
Necháme v lednici uležet, nejlépe do druhého dne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vanilkovo-kokosové kynuté řezy

Vanilkovo-kokosové kynuté řezy

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka Vránová | 17. 9. 2008 12:32

    Zdravím, 2.9. jsem vložila téměř naprosto totožný recept s názvem Lahodný medový zákusek. Liší se asi jen nepatrně v množství ingrediencí a ještě si dovolím podotknout že "můj" krém je zaručeně lepší :o)), protože je v něm rumík (a sníh) - mrkněte, porovnejte, vyzkoušejte.

  • Mirka P. | 15. 9. 2008 21:04

    Taky nevím, proč by měla normální šlehačka padat, proto se snad do ní zašlehává stužovač.

  • katka kajzarova | 15. 9. 2008 17:18

    Peču tyhle řezy z podobného receptu a používám klasickou šlehačku se ztužovačem a ještě NIKDY se mi nestalo aby spadla. A to ho dělám i na různé oslavy.

  • Di - | 10. 9. 2008 17:46

    Paní Kláro, jde o těsto typu medových řezů a z tohoto množství vyválíte i tři pláty. Plech je tedy určitě velký klasický - byť nejsem autor receptu, ale medové řezy občas dělám.

  • Klára Keselyova | 10. 9. 2008 17:09

    Môžete upresniť, aký veľký plech použiť, lebo z 25 dkg múky spraviť dva pláty, no neviem. Alebo upresniť ako tenké majú byť tie pláty? Ďakujem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Jedlá soda Máslo Med Mléko Šlehačka Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Žloutek Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Béřovický králík

Béřovický králík

Sýrovo-vajíčková pomazánka

Sýrovo-vajíčková pomazánka

Sněhové pečivo

Sněhové pečivo

Sádlovky - recept po babičce

Sádlovky - recept po babičce

Maxi palačinka

Maxi palačinka

Špecle se slaninou a žampiony

Špecle se slaninou a žampiony

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Italský rýžový salát

Italský rýžový salát

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Doporučujeme

30 minut
"Pizza" z lilku

"Pizza" z lilku

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

38
Fazolový salát s mletým masem
Fazolový salát s mletým…
25
Houbové měšce s rýží nebo s brambory
Houbové měšce s rýží…
21
"Pizza" z lilku
"Pizza" z lilku
15
Vanilkový cheesecake
Vanilkový cheesecake
14
Francouzský dresing
Francouzský dresing

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Blesk pro ženy Denní horoskop na středu 20. 8. 2025: Kdo dnes zatouží po dobrodružství a kdo oslní okolí svými nápady?

Denní horoskop na středu 20. 8. 2025: Kdo dnes zatouží po dobrodružství a kdo oslní okolí svými nápady?

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Lela Vémola má nové tetování: Pod klíční kostí má všechny děti

Lela Vémola má nové tetování: Pod klíční kostí má všechny děti

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Vanilkovo-šlehačkový moučník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact