Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, doporučuju. Jo a píše se vampÝr. :-)
Na můj vkus dost slaná i když jsem nedávala žádnou sůl. Příště zkusím místo majolky zakysanou smetanu.
Robievam "niečo" podobné... rozdiel je iba v tom, že namiesto majolky a mlieka, dávam do pomazánky kyslú smotanu.
Lze přidat také lučinu (bez mléka) nebo místo majolky dát pomazánkové máslo s olivami. Nezapomenout na čenek a zdobit olivou! Skvělé jednohubky.
máme stejný recept a je skvělá
Párky v listovém těstě
Čočka žravka
Makový závin III.
Karamelové řezy od Gizky
Jablečné těstoviny s tvarohem
Dušené jehněčí Irish Stew
Boloňské tousty
Houbovo-smetanové špecle
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Vinná klobása s vejmrdou
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…