• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Valašská vepřová pečeně
Napište svůj komentář k receptu

Valašská vepřová pečeně

autor: lit1
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Valašská vepřová pečeně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g vepřová pečeně
    • 20
      g uzené maso
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks paprika
    • 2
      dl vývar
    • 150
      g tvrdý sýr strouhaný
    • 600
      g brambory
    • petržel zelená
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka na oleji opečeme. Vložíme do pekáčku.
2
Zpěníme jemně nakrájenou cibuli a podusíme na ní na kostičky pokrájené uzené maso, papriku, rajčata a zelenou petrželku. Podušenou směs zalijeme částí vývaru a ještě 3 minuty vaříme. Toto nalijeme na plátky masa v pekáčku.
3
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na plátky, které navršíme na maso. Povrch posypeme sýrem a dáme do trouby zapéct, dokud se sýr neroztaví.
4
Podáváme s nakládanou zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Valašská zelňačka s houbami

Valašská zelňačka s houbami

Valašská kyselica II

Valašská kyselica II

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 19. 2. 2007 13:25

    Právě si na tom pochutnávám!!! Výborné!!!

  • eva | 30. 1. 2007 15:04

    idem to vyskusat.dakujem za inspiraciu.dam vediet eko to dopadlo

  • Kamila Zahradníčková | 11. 5. 2006 10:04

    Opravdu moc dobré, dělala jsem ho v sobotu a nezbylo vůbec nic,děkuji za inspiraci,Kamila

  • Anonym | 8. 5. 2006 20:35

    opravdu vynikající ...velmi jsme si pochutnali, děkuji Jana

  • Věra Pelikánová | 10. 2. 2006 07:36

    Já rajčata neloupu - nám ty slupičky nevadí, ale jestli je neméte rádi, tak je můžete oloupat.

  • Janinka | 8. 2. 2006 17:20

    Tak tento recept vypadá skvěle. V sobotu se do něj asi pustím. Jen by mne zajímalo, zda se rajčata mají oloupat, či nikoli. Děkuji za odpěvěď :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Paprika Pepř mletý Petržel Rajčata Sůl Tvrdý sýr Uzené maso Vepřová pečeně Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Poleva z "ledových kaštanů"

Poleva z "ledových kaštanů"

Kuřecí ražniči pro lenochy

Kuřecí ražniči pro lenochy

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Bounty řezy

Bounty řezy

Plněná sekaná z bůčku

Plněná sekaná z bůčku

Křenová pomazánka z červené řepy

Křenová pomazánka z červené řepy

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše a zdravě

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…

Jihočeská kulajda od maminky

Jihočeská kulajda od maminky

Doporučujeme

30 minut
Špagety s kapustičkami, šunkou a ořechy

Špagety s kapustičkami, šunkou a…

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
16
Grilované kuřecí s ananasem a chilli
Grilované kuřecí s…
16
Vánoční perníčky
Vánoční perníčky
16
Vosí hnízda
Vosí hnízda

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Hanychová šílená strachy: Rozárka v umělém spánku

Hanychová šílená strachy: Rozárka v umělém spánku

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Ranní show bez hvězdných moderátorů: Leoš zůstal u Patrika v nemocnici

Ranní show bez hvězdných moderátorů: Leoš zůstal u Patrika v nemocnici

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

  • Recepty.cz
  • Valašská vepřová pečeně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact