Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na houbách
Mrkvový salát - vitaminová bomba
Rumové řezy
Kuře na cibuli v římském hrnci
Trdelníky
Benediktinská vejce
Zapečené brambory se smetanou a…
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Rajčatové smoothie
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Malinová vosí hnízda
Ořechy s krémem
Kakaové išelky