Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné lívance z acidofilního mléka
Pomazánka z cizrny
Nakládaný hermelín VI.
Mandlové hrudky - nepečené
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Italská polévka Minestrone Institutu…
Cuketa s vejci - smaženice
Meruňkový dort (řez) - nepečený
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Pórkový krém s gorgonzolou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem