Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mňam buřty
Zdravá dobrota z červené čočky a…
Kuřecí kapsa First class
Cizrna na italský způsob III.
Španělské „španělské ptáčky“…
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Kus Kus (Cous Cous)
Kokosové řezy - krémové s polevou
Indiánci
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Nepečený ovocný dort
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou
Borůvkový cheesecake s čokoládou