Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Okurky
Sváteční řezy
Zámecké brambory
Bílkový MARGOT hřbet
Slané vínové cukroví
DIA vánočka II.
"Piknik" medové kuličky - kokosové
Kapustová polévka s vločkami a…
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Vanilkový cheesecake
Houbový guláš
Hrušková povidla
Topinky se smaženicí
Rychlá bábovka