Klasickou jednoduchou pomazánku s natvrdo uvařených vajec, jemné nasládlé šalotky a majonézy, si nejlépe vychutnáte s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlý ovocný koláč
Kuře s paprikou a olivami
Vepřová roláda
Kapustové karbanátky s uzeninou
Květákový nákyp s kuřecím masem
Majonéza bez vajec
Malinový dort - bez křoupání
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Báječná cuketová polévka
Meruňková marmeláda (džem)
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou