Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Hlávkový salát s avokádem
Smažená plněná vejce
Vepřová pečeně Robert
Provensálské kuřecí paličky s cuketou
Čínská sladkokyselá omáčka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Polévka z čerstvého špenátu -…
Feferonková pasta
Zbojnický salát
Pórkový krém s gorgonzolou
Malinová vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem