Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Delikatesní salát
Tvarohové řezy sypané
Česnečka z uzených kostí
Smetanové kuřecí kousky s rýží
Těstoviny s olivami
Prsa v mrkvi
Slaný listový závin
Kořeněné chipsy z hlívy
Pečená žebírka na zelenině
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Kakaové išelky
Rumové kuličky nepečené a snadné