Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Celerová pomazánka na chlebíčky
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Bochánek - třený
Linecký koláč mlsného manžela
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Zdravé lívance ze zakysané smetany
Kávovo-ořechová roláda
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Grilované brambory s česnekem
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Podvodnice