Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Italské kuře
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Košíčky z ledových kaštanů
Bramborové pagáče
Meruňkový koktejl
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Jablečný koktejl
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Klasický recept na polevu na perníčky
Florentýnky
Šlehačkové cukroví