Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Skořicové rohlíčky
Smažená zelenina po italsku
Cuketovo-čokoládový koláč
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Brambory zapečené se zeleninou
Lembas (Elfí chléb)
Mrkvové šátečky s povidly
Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem