Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Domácí široké nudle
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Balkánský salát
Tvarohový koláč s citronem
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Hermelín v listovém těstíčku
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Hruškové šátečky se skořicí
Levné a chutné cibulové brambory
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami
Vanilkový cheesecake