Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Hruškový džem se zázvorem
Játrová čína
Fazolová polévka mňam
Papriková pasta
Kynuté pletýnky - smažené
Kynuté knedlíky plněné masem
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Domácí langoše
Lečo s fazolemi a klobásou
Meruňkové knedlíky - kynuté
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Buřty na pivě
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem