Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Vizovické pečivo
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Kořeněné škubánky-opečenky
Pštrosí maso s rozmarýnem
Babiččina zbojnická pečeně
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Banánový dortík
Salát z buřtů
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Bramboračka s bylinkovými noky
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš