Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Domácí lazaně
Utopenci speciál
Kuřecí směs na houbách
Banánové řezy
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Klasická hrachová kaše
Srdce na paprice
Drůbeží výpečky
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Řecký salát s cizrnou
Vanilkový cheesecake
Šopský salát
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami
Kuřecí prsa Caprese
Cuketové hranolky
Huevos rancheros
Ratatouille