Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Fazolková polévka II.
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Povidlové šátečky
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros