Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Falešný vlašský salát
Chlebová placka snadno a rychle
Bábovka triviální olejová
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Tvarohová pomazánka s ředkvičkami
Brokolicový salát IV.
Brokolicová nádivka
Boršč III.
Mandle v pánvi pražené
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Houbový guláš
Dršťková z bedel
Bramboračka s bylinkovými noky
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Vanilkový cheesecake
Jablkový koláč s drobenkou
Rychlá bábovka