Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Listové rychlé sladké tajemství
Sýrový nákyp II.
Balkánské řezy II.
Pravý americký Apple Pie
Cuketové placky II.
Zdravý chléb do formy
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Ledový salát jako příloha
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Šopský salát
Ostružinový koláč s broskvemi
Makovec se švestkami