Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Rychlá zelňačka
Krkonošská pohádka
Živánská
Výborná kefírovka
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Eintopf s červenou řepou
Výborné müsli - tyčinky
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort