Odlehčená jednoduchá pomazánka z natvrdo uvařených vajec a lučiny, které šmrnc dodává jarní cibulka a čerstvá pažitka, je nejlepší s tmavým chlebem.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka s hermelínem
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá, velmi jemná.
Hovězí námořnické maso
Masové kuličky v omáčce z Ikea
Kuřecí lahůdka
Balkánské řezy II.
Klobásová pomazánka
Vepřové koleno na černém pivě
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
(nejen) Jablkovo - vločkový koláč
Čočková polévka s kokosovým mlékem
Cuketové placky
Klasické lečo
Domácí kečup
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cuketové bramboráky
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestková povidla bez míchání