• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vajíčková pomazánka od Mariky
Napište svůj komentář k receptu

Vajíčková pomazánka od Mariky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 18
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
Vajíčková pomazánka od Mariky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • 5
      ks brambory 4-5 ks uvařených
    • 250
      g máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 3
      ks tavený sýr Lunex Bambino
    • 5
      ks vařená vejce
    • 1
      sklenice majonéza

Postup přípravy receptu

1
Máslo, brambory, vajíčka nastrouháme na jemném struhadle, cibuli nakrájíme na drobno.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit skvělou vajíčkovou pomazánku

2
Přidáme ostatní přísady a vše spolu vymícháme. Necháme alespoň 15 minut v chladu stát.

RADA: VIDEO, jak na vajíčkový salát

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka (DUKAN)

Vajíčková pomazánka se sýrem

Vajíčková pomazánka se sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 23. 11. 2009 21:14

    Malý detail - čo je to celé maslo? 125 g, 200 g alebo 250 g? Už so to niekoľkokrát písala - miery typu štvrť, pol, celé sú veľmi nejasné - dnes je toľko veľkostí balení. Ďakujem. Zora

  • michal jakouš | 23. 11. 2009 12:23

    je vynikající dat pouze tři čtvrtě másla cele je moc

  • enzzo 69 | 20. 2. 2007 01:45

    to byla dobrota

  • Tomas Ještěr | 15. 12. 2006 11:12

    Od té doby co někdo zjistil že to jde...

  • Tereza Jarčušková | 17. 3. 2006 13:48

    Zuzka, s tým strúhaním masla to nie je smiešne. Ja ho strúham tiež ( alebo margarín ), keď zabudnem ho vybrať z chladničky a chcem už aj piecť. Nastrúhané sa dobre a ľahko vymiešava, aj keď je stuhnuté, neostávajú kúsky.

  • Zuzana Bugárová | 17. 3. 2006 13:30

    Tuto pomazanku mam od svagriny, (preto i nazov s menom) a je uplne super, teda pre nas , sme taka pomazankova familia, aj nas dvojrocny syn si ju oblubil, a priznavam s tym struhanim je to smiesne ale je to tak, a tiez jej je dost. Dobru chut

  • Lucia Porošinová | 16. 10. 2005 08:23

    Naozaj výborná. Robila som len z polovičnej dávky a je toho aj tak dosť :-). Davam za 1.

  • Hessinka | 14. 10. 2005 13:40

    Tak tenhle recept zní opravdu dobře, máme o víkendu oslavu, pomazánku použiji na potření chlebíčků, pak už stačí jen oszobit uherákem nebo plátkem šunky nebo třeba kouskem hermelínu a je hotovo!

  • Jana Han | 12. 10. 2005 19:17

    Kdyz pred strouhanim na struhadlo zatlacite pergamenovy papir , pak nebudete mit upatlane struhadlo. Po dokonceni strouhani sundat papir a tupou stranou nose seskrabnout to, co by normalne zustalo na struhadle. Tato metoda se da pouzit i pro dalsi potraviny, ktere se musi strouhat, specialne cokolada a citronova nebo pomerancova kura. Zkuste a uvidite, zda vam to bude vyhovovat.

  • ajka | 12. 10. 2005 10:09

    Ak je maslo tuhé, tak sa pre lepšie spracovanie normálne nastrúha na strúhadle.

  • Markéta | 12. 10. 2005 09:02

    No od kdy? Od té doby co byly vynalezeny různé domácí chladírny a chladničky a mrazničky a strouhá se nejen máslo, ale i jiné tuky pokud trpíte zapoměntlivostí a nevyndáte příslušné včas aby změklo, nebo se rozhodnete něco dělat z náhlého popudu a nechcete čekat a pokud se nechcete utřít nebo uzadělat k smrti. Je to šikovné, zkuste to taky. Je ale pravda, že já nnikdy žádný tuk nestrouhla na jemném struhadle - bohatě stačí hrubé. A ta pomazánka nevypadá vůbec špatně a asi jí bude kopec za malý peníz - zdá se, že to brambory můžou hodně "nastavit", přitom jsou chuťově vcelku neutrální.

  • Jan Gallischek | 12. 10. 2005 05:45

    Tak teda nevím ale od kdy se máslo strouhá a to ještě na jemném struhadle.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Vajíčková Velikonoce Recepty z vajec
Chuťovky Pomazánky Z vajec Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hořčice plnotučná Majonéza Máslo Sůl Tavený sýr Vařená vejce

Vajíčková pomazánka

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda

Bůček pro správné chlapy

Bůček pro správné chlapy

Nebeská Máňa

Nebeská Máňa

Karbanátky z filé

Karbanátky z filé

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

Rychlá tortilla

Rychlá tortilla

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Krémová kukuřičná polévka

Krémová kukuřičná polévka

Kapustové karbanátky s uzeným masem a sýrem

Kapustové karbanátky s uzeným masem a…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Vajíčková pomazánka

Poslední sledované recepty

78
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
48
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
22
Znojemské okurky
Znojemské okurky

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Dohra pohřbu Jiřího Krampola (†87): Pro nesměl syn sedět v první řadě? Vysvětlení od Teniskožrouta!

Dohra pohřbu Jiřího Krampola (†87): Pro nesměl syn sedět v první řadě? Vysvětlení od Teniskožrouta!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Vajíčková pomazánka II.
Vajíčková pomazánka II.
Vajíčková pomazánka III.
Vajíčková pomazánka III.
Vajíčková pomazánka IV.
Vajíčková pomazánka IV.
Vajíčková pomazánka podle dcery
Vajíčková pomazánka podle dcery
Vajíčková pomazánka Rabat
Vajíčková pomazánka Rabat
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
Vajíčková pomazánka s červenou řepou
  • Recepty.cz
  • Vajíčková pomazánka od Mariky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact