• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Václavovy těstoviny
Napište svůj komentář k receptu

Václavovy těstoviny

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Václavovy těstoviny
Václavovy těstoviny
Václavovy těstoviny
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce slunečnicový olej
    • 200
      g šunka nebo maso
    • 1
      ks brokolice dle chuti
    • 1
      l zeleninový vývar
    • jíška na zahuštění
    • 150
      g měkký sýr
    • 10
      g parmazán na posypání
    • 300
      g těstoviny

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve si uvaříme těstoviny. Připravíme vývar zeleninový a předvaříme brokolici, kterou rozřežeme na drobno. Na oleji zarestujeme česnek, na něj přidáme šunku nebo maso na kostičky orestujeme, přidáme třetinu vývaru a měkký sýr, necháme rozvařit přidáme zbytek vývaru a brokolici. Zahustíme jíškou.
2
Na talíř dáme těstoviny přelejeme touto omáčkou a posypeme strouhaným parmazánem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

Zapečené těstoviny s rajčaty,…

Těstoviny s mletým masem a brokolicí

Těstoviny s mletým masem a brokolicí

Ovocné těstoviny s cottage - salát nebo hlavní chod

Ovocné těstoviny s cottage - salát…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marsel
    Marsel | 9. 2. 2020 14:15

    Výborné ?? pochutnali jsme si všichni :3

  • MartikK
    MartikK | 16. 3. 2011 14:51

    Tak dnes jsme měli k obědu a musím pochválit. Česnek jsem nastrouhala, použila jsem vepřovou dušenou šunku, brokolici jsem 10 minutek podusila na pánvičce na minimálním množství vody. Těstoviny (penne) jsem zamíchala do omáčky přímo v pánvi. Už jsem ani nesypala sýrem.

  • Ivana Samcová | 31. 12. 2005 08:43

    Nevěřila bych, že může být brokolice tak dobrá. Jako maso jsem dala 1/2 vepřové konzervy, můžu jen říct mňam, mňam.

  • Michaela Smutna | 6. 11. 2005 21:27

    Lakavy recept, zitra si to uvarim k obedu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Česnek Jíška Měkký sýr Parmazán Slunečnicový olej Šunka Těstoviny Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková polévka III.

Česneková polévka III.

Mouřeníny

Mouřeníny

Mazanec II.

Mazanec II.

Plněné pudinkové řezy

Plněné pudinkové řezy

Halušky podle Martinky

Halušky podle Martinky

Houbové rizoto se sýrem

Houbové rizoto se sýrem

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Španělská paella krok za krokem

Španělská paella krok za krokem

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

59
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
39
Cuketa / patizon na paprice - rychlý paprikáš
Cuketa / patizon na…
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Ricottový piškotový dortík (Ricotta poundcake)
Ricottový piškotový…
16
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Zeleninovo-ovocný salát…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Drsná slova Lucie Vondráčkové: Proč nepečuje o přítele po operaci!

Drsná slova Lucie Vondráčkové: Proč nepečuje o přítele po operaci!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Václavky (bedly) s kořenovou zeleninou - omáčka
Václavky (bedly) s kořenovou zeleninou …
Václavky na slanině s tarhoňou
Václavky na slanině s tarhoňou
Václavky s pohankou
Václavky s pohankou
Vafle s karamelem a kokosovou šlehačkou
Vafle s karamelem a kokosovou šlehačkou
Vafle s lesním ovocem
Vafle s lesním ovocem
Vaflové jednohubky s kaviárem a avokádem
Vaflové jednohubky s kaviárem a avokádem
  • Recepty.cz
  • Václavovy těstoviny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact