• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Uzené maso v kysaném zelí
Napište svůj komentář k receptu

Uzené maso v kysaném zelí

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Uzené maso v kysaném zelí
Uzené maso v kysaném zelí
Uzené maso v kysaném zelí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g uzené maso
    • 500
      g kysané zelí
    • 5
      ks pepř celý (Zrnek)
    • 4
      lžíce rajský protlak
    • sůl
    • 1
      lžíce tuk
  • Na vymazání
    • 2
      lžíce tuk

Postup přípravy receptu

1
Kysané zelí překrájíme, uzené maso nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme tukem, vyložíme střídavě vrstvou zelí, vrstvou uzeného masa, přidáme celý pepř a končíme vrstvou zelí. Zalijeme vodou s rozmíchaným protlakem a v troubě zvolna dusíme doměkka. Podáváme s brambory nebo knedlíkem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřová pečeně na kysaném zelí s hrnkovými knedlíky

Vepřová pečeně na kysaném zelí s…

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Uzené maso s fazolovou kaší a…

Uzené jako řízek

Uzené jako řízek

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sáva | 17. 10. 2014 16:03

    Jednoduché, bez haldy nádobí a skvělé chutná, užasná mňamka, :-*

  • modi44 | 30. 7. 2012 12:42

    recept z labužníka

  • Richard | 9. 10. 2011 12:53

    Madam tohle je trochu upravený recept na polský Bygošč-nevím jak se to správně píše

  • Misha | 2. 2. 2011 16:51

    ahoj. jak dlouho vám trvala příprava jídla? díky

  • Anonym | 23. 3. 2007 12:13

    vřele doporučuji osobně upřednostňuji bramb. knedlík, s klasickým bramborem mi to připomíná sice velmi dobré, ale lečo

  • Eva Davidová | 26. 11. 2006 15:26

    Vynikající! Taky jsem jako přílohu udělala bosáky a manžel si dokonce přidal, což obvykle nedělá. Dávám 1!

  • Standa Jirásek | 12. 11. 2006 14:32

    Prostě jednička. Byl to perfektní nedělní oběd. Jako přílohu jsem k tomu udělal bosáky a rodinka se mohla upapat. Dokonce i známí si ode mne berou recept. Je to opravdu jedničkové žrádlo!!!!!!

  • Zuzka | 17. 10. 2006 15:14

    Je to fakt "žrádlo"..Dělala jsem dvojitou dávku a děti to do večera snědly:-) 1

  • Jaroslav Koryčan | 3. 9. 2006 10:48

    Omylem jsem koupil místo kysaného bílého zelí červené kysané zelí. Zkusili jsme to tedy z toho červeného zelí udělat a výsledek byl nad očekávání vynikající, chutnalo nám to lépe než z bílého zelí. Doporučuji zkusit.

  • Anonym | 16. 4. 2006 09:44

    Moje žena začíná vrstvou bramboráků, dále stejně zelí a uzené, podle množství vrstvy opakovat a končit bramborákem. Na zapékání je dobré jenské sklo.

  • Pavlína Novisedláková | 12. 8. 2004 17:18

    To zní i vypadá dost chutně. Už jdu na to, mňam.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Uzené Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kysané zelí Pepř celý Rajský protlak Sůl Tuk Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená krupicová kaše

Zapečená krupicová kaše

Jednoduché kokosky

Jednoduché kokosky

Zeleninová rýže

Zeleninová rýže

Makový závin III.

Makový závin III.

Ořechový dort mojí babičky

Ořechový dort mojí babičky

Salámové špízy

Salámové špízy

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Holandské řízky - smetanové

Holandské řízky - smetanové

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

32
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
18
Domácí lučina
Domácí lučina
14
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
12
Bleskové kuře na paprice
Bleskové kuře na paprice
11
Bylinková vepřová panenka
Bylinková vepřová panenka

Zajímavé články

Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
AHA.cz Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Modeling má novou hvězdu: Seznamte se, Mína Maxová

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Tereza Kostková: V teplákách nejdu ani na zahradu! A co ji naučila maminka?

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Zaskočená Farna na dovolené: U stolu se zrzavou zlodějkou!

Zaskočená Farna na dovolené: U stolu se zrzavou zlodějkou!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Rozený vítěz, showman, nebo zamyšlený introvert? Poznejte své dítě podle dne narození!

Další doporučené recepty:

Uzené jako řízek
Uzené jako řízek
Uzené kotlety s růžičkovou kapustou
Uzené kotlety s růžičkovou kapustou
Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou
Uzené maso s fazolovou kaší a…
Uzené na cibuli s dušenou mrkví
Uzené na cibuli s dušenou mrkví
Uzené s křenovou omáčkou
Uzené s křenovou omáčkou
Uzené se sosíkem
Uzené se sosíkem
  • Recepty.cz
  • Uzené maso v kysaném zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact