Uzenářské vepřové
Houskové uzenářské knedlíky
Pečené uzenářské ocásky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To samé dělám v toustovači. Akorát místo párků dávám salám, třeba šunku. To je klasika.
Hovězí maso pěti vůní
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Mrkvánky
Domácí chléb VI.
Kořeněná panenka - grilovaná
Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…
Přírodní maso s cuketou - minutka
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Jemné pudinkové řezy s ovocem
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka