Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Plněný hermelín
Pečená zelenina
Kynuté lívance mojí babičky
Bramboráky z kyselého zelí
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Mrkvová pomazánka extra
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Salát Coleslaw light
Tvarohové lívance
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí