Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Bryndzové noky
Bramborové krokety III.
Krůtí vejmysl
Žluté řezy se sněhem
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Řízky v ovesných vločkách
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Patizonová směs - bezmasá
Vietnamské palačinky s krevetami
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki