Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Nakládaná červená řepa
Babiččiny "Francky"
Výborná omáčka na špagetky
Jogurtové řízky
Rychlovka z těstovin
Dědovy pikantní brambůrky
Skvělá italská pizza
Těstoviny s brokolicí raz dva
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki