• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"
Napište svůj komentář k receptu

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

autor: referentka
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mleté maso
    • anglická slanina
    • vejce
    • sýr
    • zelenina
    • klobása

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme vajíčko, trochu zahustíme strouhankou. Vymastíme formu SRNČÍ HŘBET. Dvěmi třetinami masové směsi vyložíme formu. Na masovou směs dáme plátky anglické. Do dvou vajíček dáme lžíci hrubé mouky, zahustíme sýrem, rozšleháme. Vaječnou směs vylijeme na anglickou. Do ní vmáčkneme co máme. Klobásu, papriku, kukuřici, hrášek, cokoliv. Zbylým masem "zavřeme" formu. Přikryjeme alobalem a pečeme na 175 °C cca hodinu.
2
"Roláda" se krásně upeče, bez problému se dá vyndat z formy. A na řezu je fakt krásná. My mám k ní nejraději bramborovou kaši a nějaký zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní rajčatová polévka

Úžasná hustá, krémová a lehce…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jmuell1 | 28. 1. 2012 09:51

    Opravdová dobrůtka! A dá se do ní "nacpat" v podstatě cokoliv! Chutnala všem. Děkuji, určitě znovu uvařím!

  • michal jakouš | 5. 9. 2010 09:30

    výhoda tohoto receptu je že tam můžete nacpat co chcete-dávám za 1.

  • Hana Štricková | 10. 11. 2008 13:03

    Pekla jsem bez pečícího papíru, pouze ve vymazané formě a šlo to vyklopit parádně.:-)

  • Milena Sibliková | 6. 11. 2008 19:25

    Viděla jsem tuto roládu v nějakém webu i s fotkama a postupem, kde byl též použit pečící papír a po upečení to moc pěkně vypadalo. Ještě jsem to ale nezkoušela.

  • Hana Štricková | 6. 11. 2008 08:21

    Upekla jsem a celá rodina jen mlaskala. Spotřebovala jsem na tři srnčí hřbety 1kg mletého masa (přidala jsem strouhanku jako při sekané).Na náplň jsem použila do každého hřbetu - 2ks párků překrojených polél,2ks vajícek na tvrdo- také překrojených podél, přidala jsem proužky zelené papriku. Vyšlo to přesně.Děkuji za recept

  • Jana Pátková | 30. 10. 2008 11:09

    Sylvo, např.1/2 kg sekané,2 vajíčka,zelenina , co máte -od všeho kousek,párky 2 ks, sýr můžete strouhaný např.20 dkg,jinak pokud budete číst recept a komentáře, tak to půjde samo, věřím, že se Vám podaří upéci, je to jednoduché a dobré.

  • Sylva P. | 30. 10. 2008 10:52

    Prosím, můžete napsat poměr surovin a ten sýr se strouhá tvrdý?

  • Světlana Čelechovská | 14. 10. 2008 06:46

    Kamile, právě roláda v srnčím hřbetě z masových plátků ať vepřových či kuřecích už tady v recepáři je Já jsem v podstatě psala tento z mletého masa jen pro obměnu. Hezký den.

  • Radka Kopecká | 13. 10. 2008 14:33

    Hm,vypadá dobře. O víkendu zkusím uvidím.

  • Petr Kucín | 12. 10. 2008 17:25

    dík, určitě zkusím

  • Jana Pátková | 11. 10. 2008 11:58

    Na 1 kg sekaného masa je nádoba - skleněný pekáč (asi jako srnčí hřeb), dále zapékací miska o průměru 23 cm, dno vyložit pečícím papírem a jinak dle viz recept, já na dno dala ještě angl.slaninu a dovnitř zeleninu pro barvu - což je červ.paprika, zelená cuketka, a sýr jsem měla jen plátkový, párky byly debrecinky, jo a do sekané jsem přidala česnek. Radím, protože to už mám upečeno, v tom skleněném pekáčku to bylo krásně červené i když tam bylo víko, zapékací misku - jsem musela sundat alobal a dopéci do červena. Takže moje rada, zkusit - vybrousit chuťě a přidat , to co máme rádi a výsledek bude takový, jaký si upečeme. Dávám 1, hezký víkend Jana.

  • Petr Kucín | 10. 10. 2008 20:35

    Pro začátečníka kolik asi toho masa na jeden hřbet

  • Kamil Krybus | 10. 10. 2008 17:50

    Pěkná varianta je, když srnčí hřbet vyložíte a překryjete dobře naklepaným vepřovám pleckem.

  • Vava - | 10. 10. 2008 09:26

    Práci si velmi usnadníte, pokud do srnčího hřbetu vložíte pruh pečícího papíru. Po bocích být nemusí. Dobře se upeče, vyklopí i s papírem skladuje.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Klobása Mleté maso Sýr Vejce Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Honzovy buchty

Honzovy buchty

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Karamelové hrušky

Karamelové hrušky

Zapekané brambory s pórkem

Zapekané brambory s pórkem

Valašské koláče - Frgále

Valašské koláče - Frgále

Buchta z mléka

Buchta z mléka

Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem

Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem

Česnečka pro labužníky

Česnečka pro labužníky

Domácí houskový knedlík

Domácí houskový knedlík

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

91
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
47
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
27
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
24
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
23
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Uzený losos na grilu
Uzený losos na grilu
Uzený vývar
Uzený vývar
Uzlíky s malinovým džemem
Uzlíky s malinovým džemem
Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní rajčatová polévka
Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní…
Úžasná vajíčková pomazánka
Úžasná vajíčková pomazánka
Úžasný hruškový koláč
Úžasný hruškový koláč
  • Recepty.cz
  • Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact