• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"
Napište svůj komentář k receptu

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

autor: referentka
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • mleté maso
    • anglická slanina
    • vejce
    • sýr
    • zelenina
    • klobása

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme vajíčko, trochu zahustíme strouhankou. Vymastíme formu SRNČÍ HŘBET. Dvěmi třetinami masové směsi vyložíme formu. Na masovou směs dáme plátky anglické. Do dvou vajíček dáme lžíci hrubé mouky, zahustíme sýrem, rozšleháme. Vaječnou směs vylijeme na anglickou. Do ní vmáčkneme co máme. Klobásu, papriku, kukuřici, hrášek, cokoliv. Zbylým masem "zavřeme" formu. Přikryjeme alobalem a pečeme na 175 °C cca hodinu.
2
"Roláda" se krásně upeče, bez problému se dá vyndat z formy. A na řezu je fakt krásná. My mám k ní nejraději bramborovou kaši a nějaký zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní rajčatová polévka

Úžasná hustá, krémová a lehce…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jmuell1 | 28. 1. 2012 09:51

    Opravdová dobrůtka! A dá se do ní "nacpat" v podstatě cokoliv! Chutnala všem. Děkuji, určitě znovu uvařím!

  • michal jakouš | 5. 9. 2010 09:30

    výhoda tohoto receptu je že tam můžete nacpat co chcete-dávám za 1.

  • Hana Štricková | 10. 11. 2008 13:03

    Pekla jsem bez pečícího papíru, pouze ve vymazané formě a šlo to vyklopit parádně.:-)

  • Milena Sibliková | 6. 11. 2008 19:25

    Viděla jsem tuto roládu v nějakém webu i s fotkama a postupem, kde byl též použit pečící papír a po upečení to moc pěkně vypadalo. Ještě jsem to ale nezkoušela.

  • Hana Štricková | 6. 11. 2008 08:21

    Upekla jsem a celá rodina jen mlaskala. Spotřebovala jsem na tři srnčí hřbety 1kg mletého masa (přidala jsem strouhanku jako při sekané).Na náplň jsem použila do každého hřbetu - 2ks párků překrojených polél,2ks vajícek na tvrdo- také překrojených podél, přidala jsem proužky zelené papriku. Vyšlo to přesně.Děkuji za recept

  • Jana Pátková | 30. 10. 2008 11:09

    Sylvo, např.1/2 kg sekané,2 vajíčka,zelenina , co máte -od všeho kousek,párky 2 ks, sýr můžete strouhaný např.20 dkg,jinak pokud budete číst recept a komentáře, tak to půjde samo, věřím, že se Vám podaří upéci, je to jednoduché a dobré.

  • Sylva P. | 30. 10. 2008 10:52

    Prosím, můžete napsat poměr surovin a ten sýr se strouhá tvrdý?

  • Světlana Čelechovská | 14. 10. 2008 06:46

    Kamile, právě roláda v srnčím hřbetě z masových plátků ať vepřových či kuřecích už tady v recepáři je Já jsem v podstatě psala tento z mletého masa jen pro obměnu. Hezký den.

  • Radka Kopecká | 13. 10. 2008 14:33

    Hm,vypadá dobře. O víkendu zkusím uvidím.

  • Petr Kucín | 12. 10. 2008 17:25

    dík, určitě zkusím

  • Jana Pátková | 11. 10. 2008 11:58

    Na 1 kg sekaného masa je nádoba - skleněný pekáč (asi jako srnčí hřeb), dále zapékací miska o průměru 23 cm, dno vyložit pečícím papírem a jinak dle viz recept, já na dno dala ještě angl.slaninu a dovnitř zeleninu pro barvu - což je červ.paprika, zelená cuketka, a sýr jsem měla jen plátkový, párky byly debrecinky, jo a do sekané jsem přidala česnek. Radím, protože to už mám upečeno, v tom skleněném pekáčku to bylo krásně červené i když tam bylo víko, zapékací misku - jsem musela sundat alobal a dopéci do červena. Takže moje rada, zkusit - vybrousit chuťě a přidat , to co máme rádi a výsledek bude takový, jaký si upečeme. Dávám 1, hezký víkend Jana.

  • Petr Kucín | 10. 10. 2008 20:35

    Pro začátečníka kolik asi toho masa na jeden hřbet

  • Kamil Krybus | 10. 10. 2008 17:50

    Pěkná varianta je, když srnčí hřbet vyložíte a překryjete dobře naklepaným vepřovám pleckem.

  • Vava - | 10. 10. 2008 09:26

    Práci si velmi usnadníte, pokud do srnčího hřbetu vložíte pruh pečícího papíru. Po bocích být nemusí. Dobře se upeče, vyklopí i s papírem skladuje.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Klobása Mleté maso Sýr Vejce Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajčatový salát II.

Rajčatový salát II.

Vánočka - třená

Vánočka - třená

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Rigatoni s chřestem

Rigatoni s chřestem

Celerový krém s celerovými lupínky

Celerový krém s celerovými lupínky

Gratinované brambory (nejen) s brokolicí

Gratinované brambory (nejen) s…

Bylinkové vepřové s bramborem a žampiony

Bylinkové vepřové s bramborem a…

Sněhové dortíky z hrníčků

Sněhové dortíky z hrníčků

Doporučujeme

20 minut
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

206
Čokoládovo-banánové muffiny
Čokoládovo-banánové…
28
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Zapečená brokolice do remosky
Zapečená brokolice do…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Kávovo-ořechová roláda
Kávovo-ořechová roláda

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Něrgešová (49) bojující s rakovinou mozku: Statečný návrat na obrazovku! Překvapení v přímém přenosu

Něrgešová (49) bojující s rakovinou mozku: Statečný návrat na obrazovku! Překvapení v přímém přenosu

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Další doporučené recepty:

Uzený losos na grilu
Uzený losos na grilu
Uzený vývar
Uzený vývar
Uzlíky s malinovým džemem
Uzlíky s malinovým džemem
Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní rajčatová polévka
Úžasná hustá, krémová a lehce pikantní…
Úžasná vajíčková pomazánka
Úžasná vajíčková pomazánka
Úžasný hruškový koláč
Úžasný hruškový koláč
  • Recepty.cz
  • Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact