Vaření kečupu
Utopenci podle mě
Utopenci IV.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
znám. dělám už dlouho, a nemá to chybu ;-)
To určitě se prober.
taky to dělám a je to dobrý název je taky ševcovský mls
Je to mňamka! Jdu to dělat už podruhé :)
Není nějak málo vody?
Ano, je to dobré. Zbytek světa to zná jako Ševcovský mls.
Tuto variantu utopenců mám nejraději. Nálev je přímo vynikající a lze jej podle vlastní chuti a fantazie vylepšit. Vřele všem doporučuji.
Tomuto receptu odolávám již nějakou dobu.Ale už ho opravdu zkusím.V jednoduchosti.....
Posvícenské koláče z r. 1900
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Pivní vrabci
Pečená vinná klobása na pivě
Rýžovo-jablečný nákyp
Studená cuketová polévka se dvěma…
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Srbské rizoto
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…