Vaření kečupu
Utopenci podle mě
Utopenci IV.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
znám. dělám už dlouho, a nemá to chybu ;-)
To určitě se prober.
taky to dělám a je to dobrý název je taky ševcovský mls
Je to mňamka! Jdu to dělat už podruhé :)
Není nějak málo vody?
Ano, je to dobré. Zbytek světa to zná jako Ševcovský mls.
Tuto variantu utopenců mám nejraději. Nálev je přímo vynikající a lze jej podle vlastní chuti a fantazie vylepšit. Vřele všem doporučuji.
Tomuto receptu odolávám již nějakou dobu.Ale už ho opravdu zkusím.V jednoduchosti.....
Nutelové řezy s vůní skořice
Pařížské rohlíčky od Dáši
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Meruňkový táč kynutý
Bůčková roláda se špekem
Květáková polévka s kořenovou…
Kuřecí kari maso s cuketou
Krémové houbové rizoto
Adžika - zeleninová pasta
Srbské rizoto
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…