• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Utopenci podle mě
Napište svůj komentář k receptu

Utopenci podle mě

autor: vacula
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Utopenci podle mě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      l sklenice 3 l od okurek
    • 1
      kg špekáček
    • 0,50
      kg měkký salám
    • 0,75
      l voda
    • 0,50
      l ocet
    • 6
      ks sacharín
    • hořčičné semínko
    • cibule
    • paprika Zelená a červená
    • zelí Plátky
    • česnek
    • feferonka
    • pepř celý
    • nové koření
    • bobkový list
    • hořčice

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky oloupeme a nařízneme. Uvnitř potřeme hořčicí a vložíme cibuli a plátek zelí, uložíme jednu řadu. Proložíme cibulí, dalšími plátky zelí, feferonkami, česnekem (nakrájený na plátky), zelenou a červenou papriku a uzavřeme řadou gothaje (asi 1 cm nakrájeného na plátky). Toto opakujeme až do naplnění 3litrové sklenice.
2
**Nálev:** Svaříme vodu, ocet, nové koření, pepř, hořčičné semínko, sacharin, bobkový list a dvě lžičky soli a teplým lákem zalijeme špekáčky. Po vychladnutí dáme na týden do ledničky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Utopenci podle Gajzy

Utopenci podle Gajzy

Utopenci V.

Utopenci V.

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marek Loula
    Marek Loula | 6. 11. 2020 06:53

    Zkusím,jen gothaj je tam asi zbytecný,když mám dobré špekáčky .

  • vaclav | 30. 3. 2013 09:55

    nemá chybu

  • vlada | 28. 1. 2013 12:09

    Diky za recept, prave sem naplnil zavarovacku, uz se tesim. Jak dlouho je muzu nechat odstat, nez se do nich pustim? A jak dlouho vydrzi po otevreni? Nepouzil jsem horcicy ani horcicne seminko, coz mam pocit je krome sacharinu prirodni prezervater. Diky

  • jiří vacula | 4. 8. 2010 20:52

    DÉKUJI

  • ZDENEK RADIČ | 25. 7. 2010 19:23

    dobry moooooc

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zavařování & nakládání Utopenci
Maso Uzeniny Svačina Večeře Syrové Chlazení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Feferonka Hořčice Hořčičné semínko Měkký salám Nové koření Ocet Paprika Pepř celý Sacharín Sklenice Špekáček Voda Zelí
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zbojnické kotlety

Zbojnické kotlety

Jitrnicový prejt

Jitrnicový prejt

Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta

Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…

Italská bábovka II.

Italská bábovka II.

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Banánovo-čokoládový hřbet

Banánovo-čokoládový hřbet

BLT sendvič

BLT sendvič

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Výborný jahodový dort

Výborný jahodový dort

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
30
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
18
Domácí kečup
Domácí kečup
18
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Utopená kobliha
Utopená kobliha
Utopenci IV.
Utopenci IV.
Utopenci podle Gajzy
Utopenci podle Gajzy
Utopenci speciál
Utopenci speciál
Utopenci V.
Utopenci V.
Utopenci z vajec
Utopenci z vajec
  • Recepty.cz
  • Utopenci podle mě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact