Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hranolky
Kuře v pivní omáčce
Vynikající zapečené palačinky
Domácí rohlíčky
Škvarková pomazánka III.
Boží penne rigate
Zeleninová frittata
Banánový chlebíček bez másla - vláčný
Kuřecí směs se zeleninou
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Malinová vosí hnízda
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Kakaové išelky