Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mraky
Žemlovka s tvarohem a jablky
Slaný řecký koláč
Autíčka k snídani
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Bezlepkové Míša řezy
Dresing
Karbanátky z brokolice
Těstoviny se špenátem
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zapečená plněná rajčata
Brownies s ostružinovým pyré
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake