Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečný štrůdl
Brokolice s těstovinami a sýrovou…
Dušené vepřové na provensálském koření
Vajíčková pomazánka IV.
Špecle se slaninou a žampiony
Hovězí pečeně na červeném vínu
Vajíčková tlačenka
Česneková pomazánka z červené řepy
Česnekové řízky v těstíčku
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Houbový guláš
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake
Mexická tortilla se zelným salátem