Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Crepes suzette - palačinky po…
Kuře v jogurtové marinádě II.
Pečené brambory s anglickou slaninou
Hamburger úžasné chuti
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Kuře po sečuánsku
Žampionové placičky (karbanátky)
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Domácí lučina
Vanilkový cheesecake