Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazolová polévka mňam
Kuřecí řízečky - marinované
Kapustová polévka s bramborem
Kuřecí roláda s dýní
Dobré špízy
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Nádivkový beránek
Vynikající Cookies
Lívance s cukrem a skořicí
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Jablečný bread cake
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake