• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tymiánové hovězí se zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Tymiánové hovězí se zeleninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tymiánové hovězí se zeleninou
Tymiánové hovězí se zeleninou
Tymiánové hovězí se zeleninou
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g hovězí maso : zadní, kližka, kýta...
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks mrkev - menší
    • 1
      ks petržel - středně velká
    • 1
      ks malý celer
    • 1
      ks cibule - velká
    • 1,50
      lžička tymián sušený, cca
    • 4
      ks nové koření kuličky
    • hladká mouka na zahuštění
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • vývar
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostky nebo plátky (dle použitého druhu), osolíme, opepříme a dáme orestovat na dosklovata na oleji osmaženou cibuli. Až máme maso osmažené, přidáme krátce orestovat i rajský protlak. Podlijeme vývarem, přidáme tymián a nové koření a dusíme téměř doměkka. Občas promícháme a dle potřeby podlijeme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší "rustikální" kousky, které přidáme k masu a vše dovaříme doměkka. Podle potřeby je-li třeba dochutíme, zahustíme moukou rozmíchanou v malém množství vody a necháme provařit.
2
Podáváme s bramborovým, houskovým nebo kynutým knedlíkem, hodí se ale i gnocchi nebo rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Citronovo-tymiánové řízky ve sněhovém kabátku

Citronovo-tymiánové řízky ve sněhovém…

Tymiánové plátky se žampiony

Tymiánové plátky se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 9. 2. 2018 13:04

    ...děkuji za pochvalu a doufám, že na zklamání při vaření nedojde :)

  • Mila Tischer | 6. 2. 2018 13:07

    Dobrý, jednoduchý. Poslední asi 2 měsíce zkouším samý jídla od tohoto kuchaře..Jiří..se jmenuje, mám pocit! Recepty nikdy nezklamaly! Paráda!

  • Pavel | 24. 1. 2017 15:08

    Velice dobré jídlo,moc moc děkuji. ;-) ;-) ;-)

  • Jana Kučerová | 18. 10. 2016 21:01

    To nebyl normální oběd ale delikatesa. Děkuji za recept a vřele doporučuji.

  • Renata | 16. 11. 2014 18:51

    Ještě se mi nepovedlo uvařit hovězí maso tak, aby chutnalo tak světově jako dneska. Děkuji, doporučuji a určitě zase brzy zopakuji!!!!! :*)

  • Zlatka | 11. 4. 2014 12:53

    Naprosto skvělý guláš, vřele doporučuju vyzkoušet a zamilujete si ho taky. <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Maso & ryby & mořské plody Hovězí Zelenina
Maso Pokrmy Ostatní Hovězí Ze zeleniny Zálivky a omáčky Oběd Večeře Smažení Dušení Velikonoce Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hovězí maso Malý celer Mrkev Nové koření Olej Pepř mletý Petržel Rajský protlak Sůl Tymián Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí vánočka

Domácí vánočka

Zapékané masíčko se sýry

Zapékané masíčko se sýry

Sýrový dort II.

Sýrový dort II.

Kopřivová velikonoční nádivka s vejci

Kopřivová velikonoční nádivka s vejci

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

Bezmasé zapečené těstoviny s olivami

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Francouzská bageta

Francouzská bageta

Jednoduché třešňové / višňové knedlíky

Jednoduché třešňové / višňové knedlíky

Třešňové blondies

Třešňové blondies

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

28
Poctivé vanilkové krémeše
Poctivé vanilkové krémeše
23
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Jednoduchá škvarková pomazánka
Jednoduchá škvarková…
17
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou foccaciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

Tyčinky z ořechů
Tyčinky z ořechů
Tyčky k čaji M.D. Rettigové
Tyčky k čaji M.D. Rettigové
Tykvový kompot
Tykvový kompot
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Tymiánové plátky se žampiony
Tymiánové plátky se žampiony
Tymiánový sirup
Tymiánový sirup
  • Recepty.cz
  • Tymiánové hovězí se zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact