• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tygr utopenec
Napište svůj komentář k receptu

Tygr utopenec

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tygr utopenec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l voda
    • chilli
    • hořčice plnotučná
    • 18
      ks párky (Silné)
    • 0,50
      l ocet (8 %)
    • cibule (18 silných koleček)
    • 18
      ks nakládané okurky (Podélných plátků sladkokyselých okurek)
    • párátka

Postup přípravy receptu

1
Párky podélně 3x nařízneme, od kraje ke kraji (nedoříznout až do kraje), do prostředního zářezu namázneme hořčici a nasypeme chilli (dle chuti), do druhého řezu vložíme kolečko cibule a do třetího řezu podélný plátek okurky. Propíchneme párátkem a uložíme do sklenice tak, že 3 párky dáme na dno a křížem přes ně klademe další 3 párky, dokud není sklenice plná.
2
Smícháme ocet s vodou a zalijeme takto připravené párky asi 2 cm pod hrdlo sklenice a zavíčkujeme. Sterilujeme na 85 °C po dobu 25 minut. Pak necháme zchladnout a uložíme do lednice do druhého dne. Druhý den je už můžeme konzumovat!
3
<BR>Po otevření zjistíme, že vytvořený rosol není na závadu, ale je perfektní sósíček k utopencům. Můžeme konzumovat s chlebem nebo pečivem, zapíjet dobrým pivečkem s přáním dobré chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikový utopenec

Paprikový utopenec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jozef Benci | 28. 9. 2005 16:05

    Je to bomba, ja som uložené špekačky prekladal celým čiernym a novým korením ešte pred zaliatim nálevu

  • Milan SK | 6. 9. 2005 16:38

    skusim a potom dam vediet.

  • Anonym | 13. 6. 2005 08:43

    dle receptu prý to má zrosolovatět tak proč by mělabýt chyba ? je to asi to pravé jak to má být.

  • Tom Markovič | 11. 6. 2005 17:14

    Mám problém, nálev mi po dvou dnech zrosolovatel.. Nevi kde jsem udelal chybu? Diky..

  • Sylva Buchnerová | 3. 3. 2005 09:04

    Taktéž vřele doporučuji. Utopence před zalitím sypu ještě vegetou a trochou kari. K pivu jsou jedineční.

  • Pavla Kantnerová | 8. 4. 2004 14:12

    Vřele doporučuji, mnohem lepší než obyčejní Utopenci!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Hořčice plnotučná Nakládané okurky Ocet Párátka Párky Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný cop

Plněný cop

Kefírový chléb

Kefírový chléb

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Hodslavská řezanka

Hodslavská řezanka

Klasická žemlovka

Klasická žemlovka

2x křenová omáčka se smetanou

2x křenová omáčka se smetanou

Panenky v parmském kabátku s batátovými chipsy

Panenky v parmském kabátku s…

Hasenöhrl (zaječí uši)

Hasenöhrl (zaječí uši)

Grilované masové válečky

Grilované masové válečky

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

68
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
34
Česnekové výhonky s rýží
Česnekové výhonky s rýží
30
Jablečný (hruškový) závin s tvarohem - kynutý
Jablečný (hruškový)…
26
Rybízová šťáva za studena
Rybízová šťáva za studena
23
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
AHA.cz Charlotte Gottová zbořila internet! Fanoušci lapají po dechu

Charlotte Gottová zbořila internet! Fanoušci lapají po dechu

Mimibazar Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Denní horoskop na úterý 29. 7. 2025: Kdo pocítí lehké napětí a kdo by měl zapracovat na vztazích?

Denní horoskop na úterý 29. 7. 2025: Kdo pocítí lehké napětí a kdo by měl zapracovat na vztazích?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Jiří Krampol (†87): Zmatky kolem pohřbu!

Jiří Krampol (†87): Zmatky kolem pohřbu!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Tygr utopenec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact