• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tygr utopenec
Napište svůj komentář k receptu

Tygr utopenec

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tygr utopenec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l voda
    • chilli
    • hořčice plnotučná
    • 18
      ks párky (Silné)
    • 0,50
      l ocet (8 %)
    • cibule (18 silných koleček)
    • 18
      ks nakládané okurky (Podélných plátků sladkokyselých okurek)
    • párátka

Postup přípravy receptu

1
Párky podélně 3x nařízneme, od kraje ke kraji (nedoříznout až do kraje), do prostředního zářezu namázneme hořčici a nasypeme chilli (dle chuti), do druhého řezu vložíme kolečko cibule a do třetího řezu podélný plátek okurky. Propíchneme párátkem a uložíme do sklenice tak, že 3 párky dáme na dno a křížem přes ně klademe další 3 párky, dokud není sklenice plná.
2
Smícháme ocet s vodou a zalijeme takto připravené párky asi 2 cm pod hrdlo sklenice a zavíčkujeme. Sterilujeme na 85 °C po dobu 25 minut. Pak necháme zchladnout a uložíme do lednice do druhého dne. Druhý den je už můžeme konzumovat!
3
<BR>Po otevření zjistíme, že vytvořený rosol není na závadu, ale je perfektní sósíček k utopencům. Můžeme konzumovat s chlebem nebo pečivem, zapíjet dobrým pivečkem s přáním dobré chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paprikový utopenec

Paprikový utopenec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jozef Benci | 28. 9. 2005 16:05

    Je to bomba, ja som uložené špekačky prekladal celým čiernym a novým korením ešte pred zaliatim nálevu

  • Milan SK | 6. 9. 2005 16:38

    skusim a potom dam vediet.

  • Anonym | 13. 6. 2005 08:43

    dle receptu prý to má zrosolovatět tak proč by mělabýt chyba ? je to asi to pravé jak to má být.

  • Tom Markovič | 11. 6. 2005 17:14

    Mám problém, nálev mi po dvou dnech zrosolovatel.. Nevi kde jsem udelal chybu? Diky..

  • Sylva Buchnerová | 3. 3. 2005 09:04

    Taktéž vřele doporučuji. Utopence před zalitím sypu ještě vegetou a trochou kari. K pivu jsou jedineční.

  • Pavla Kantnerová | 8. 4. 2004 14:12

    Vřele doporučuji, mnohem lepší než obyčejní Utopenci!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Hořčice plnotučná Nakládané okurky Ocet Párátka Párky Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nakládaný bůček

Nakládaný bůček

Pumpkin Soup - Dýňová polévka

Pumpkin Soup - Dýňová polévka

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

Rychlá koprovka bez jíšky

Rychlá koprovka bez jíšky

Majonéza ze zakysané smetany

Majonéza ze zakysané smetany

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony

Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…

Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí

Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí

Indické kuře Tikka Masala

Indické kuře Tikka Masala

Doporučujeme

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

28
Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu
Vepřový guláš (nejen) s…
22
Ananasovo-kokosová roláda "Piña Colada"
Ananasovo-kokosová…
21
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
17
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kotlety s ořechy a…
16
Salát do ruky
Salát do ruky

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Lešek Semelka (74) zdrcený po smrti dcery, zpěvačky Heleny Zeťové: Skončil v ústavu!

Lešek Semelka (74) zdrcený po smrti dcery, zpěvačky Heleny Zeťové: Skončil v ústavu!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

  • Recepty.cz
  • Tygr utopenec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact