• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tyčky k čaji M.D. Rettigové
Napište svůj komentář k receptu

Tyčky k čaji M.D. Rettigové

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tyčky k čaji M.D. Rettigové
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      lžíce máslo převařené
    • 20
      g droždí
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 0,25
      l mléko
    • 0,50
      kg hladká mouka
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Rozpustíme 4 lžíce převařeného másla a vlijeme do vlažného mléka. Přidáme 2 vejce, cukr a kvasnice rozetřené se solí. Všechno dobře rozkvedláme. Vlijeme do mouky a zaděláme tuhé těsto. Případně přidáme ještě trochu mouky. Těsto dáme na vál a z kousků vypracujeme asi 20 cm dlouhé tyčky silné jako palec. Dáme na vymazané plechy, potřeme vajíčkem, posypeme solí a zprudka (200-220 °C) ihned upečeme do zlatova.
2
Tyčky jsou kypré, měkké a jsou výborné jak teplé tak studené s máslem ke kávě nebo čaji. Těsto nekyne ani po zadělání ani na plechu.
3
Recept pochází z kuchařky M.D. Rettigové.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Důlkové koláčky M.D. Rettigové

Důlkové koláčky M.D. Rettigové

Bobánky k čaji či kávičce

Bobánky k čaji či kávičce

Rohlíčky k čaji a kávě (loupáky)

Rohlíčky k čaji a kávě (loupáky)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka | 28. 12. 2012 14:47

    Prosím o upřesnění - v ingrediencích je napsáno 1 vejce a v postupu je uvedeno - přidáme 2 cvejce. Co je tedy správně?

  • anasa | 5. 11. 2012 04:45

    Úžasné! část jsem posypala solí a grilovacím kořením a část cukrem a skořicí. jsou opravdu moc dobré a je to opravdu jednoduchá příprava.

  • anasa | 5. 11. 2012 04:45

    Úžasné! část jsem posypala solí a grilovacím kořením a část cukrem a skořicí. jsou opravdu moc dobré a je to opravdu jednoduchá příprava.

  • anasa | 5. 11. 2012 04:45

    Úžasné! část jsem posypala solí a grilovacím kořením a část cukrem a skořicí. jsou opravdu moc dobré a je to opravdu jednoduchá příprava.

  • coryzalia1 | 27. 11. 2011 11:43

    Jsou dobre dekuji :-)

  • lkadlecova | 8. 3. 2011 16:42

    Ahoj dneska jsem je upekla jsou výborné jen jsem místo soli kterou se sypají použila cukr i tak jsou výborné. Díky za výborný recept

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty M. D. Rettigová
Moučníky Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Hladká mouka Máslo Mléko Moučkový cukr Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vafle s lesním ovocem

Vafle s lesním ovocem

Polévka z kapra

Polévka z kapra

Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

Karamelový dort

Karamelový dort

Boršč III.

Boršč III.

Vepřové na houbách s fazolkami

Vepřové na houbách s fazolkami

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Jednoduchá vařená poleva

Jednoduchá vařená poleva

Mleté maso se zeleninou II.

Mleté maso se zeleninou II.

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

209
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
56
Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a zeleninou
Bun Bo Nam Bo – Nudle s…
48
Hovězí šuej ču
Hovězí šuej ču
35
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
31
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Priscilla Presleyová čelí žalobě o 1 miliardu: Soudní tahanice Elvisovy ex nekončí!

Priscilla Presleyová čelí žalobě o 1 miliardu: Soudní tahanice Elvisovy ex nekončí!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Tyčinky se schwarzwaldskou šunkou
Tyčinky se schwarzwaldskou šunkou
Tyčinky se slaninou a tymiánem
Tyčinky se slaninou a tymiánem
Tyčinky z ořechů
Tyčinky z ořechů
Tykvový kompot
Tykvový kompot
Tymiánové hovězí se zeleninou
Tymiánové hovězí se zeleninou
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
  • Recepty.cz
  • Tyčky k čaji M.D. Rettigové
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact