Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Cheesecake jednoduše podle Alberta -…
Kuskus na čínský způsob
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Fazolová polévka na kyselo
"Tiramisu" roláda
Ragú z divočáka na švestkách
Rýžový nákyp s broskvemi
Jarní bramborový salát
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky