Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Marmeláda z bezinek a jablek
Pleskačky
Podmáslový chléb - moc dobrý
Kuřecí řízky v listovém těstě
Čočková polévka z komentářů
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Brambory na plechu s bylinkami
Buchta Margot "píchaná"
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem