Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Česneková omáčka
Bramborové šišky s mákem
Kokosová rýže se skořicí
Nutelový dort II.
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Polévka z vaječné jíšky
Piškotová roláda s čerstvým ovocem
Chléb pečený v kastrolu
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Pečené citronové kuře s jablky a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát