Zapečená bašta
Kroupová či pohanková bašta
Atreyova Bašta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Něco podobného dělá moje mamka, z domácího tvarohu, paprika, kmín, přikrýt utěrkou a dát na topení. Děkuji za připomenutí, i tato varianta byla super :)
Kapr na černo
Zapečené palačinky se špenátem
Marokánky s ovesnými vločkami
Babiččina pudinková buchta
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Šafránové rizoto s cuketami
Kávový dort s kávovou šlehačkou
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…